Soita 050 365 0001 / Heidi

 

Ammattijärjestäjä

Koulutettuna ammattijärjestäjänä tarjoan ammattijärjestäjän palveluita. Autan sinua järjestämään kotisi tai työpaikkasi. Tarpeettomista tavaroista karsittu koti lisää asumismukavuutta. Stressitasot laskevat, kun tavarat löytyvät omilta paikoiltaan eikä ympäristössä vallitse kaaos. Sisäinen rauha on paremmin saavutettavissa, kun ympäristö, jossa eniten vietät aikaa tukee sisäistä olotilaasi.

ERI TILOJEN JÄRJESTÄMINEN

Sinä päätät mikä on järjestettävä tila. Varasto, kotityöpiste, keittiö, vaatehuone tai vaikka kesämökki. Tila voi olla yksi kaappi, huone tai vaikka etätyöpiste tai voidaan järjestää koko koti esim. muuton yhteydessä. Autan sinua määrittelemään omat päämääräsi, kuuntelen ja kannustan järjestelyprojektin alusta loppuun saakka. Autan sinua luopumaan turhasta ja tarpeettomasta tavarasta. Tarjoan sinun valittavaksi konkreettisia ratkaisuja järjestämiseen ja autan löytämään juuri sinulle parhaiten sopivat ratkaisut. Raivaan ja järjestän kanssasi valitsemasi kohteen, oli se iso tai pieni urakka. Sinä päätät mistä tavaroista olet valmis luopumaan. Luopumisen avuksi saat minulta työkalut, vinkit ja tarvitsemasi tuen, jotta projekti saadaan vietyä loppuun. Tarvittaessa voidaan käyttää mentaalivalmennusta tavaroista luopumisen tueksi. Autan toimittamaan turhat tavarat sekä roskat asianmukaisesti eteenpäin. Mitään ei poisteta ilman sinun lupaasi.

AJANKÄYTTÖ, TALOUS JA ELÄMÄNHALLINTA

Tuntuuko, että vuorokauden tunnit eivät riitä kaikkeen mitä haluaisit tehdä? Opastan ajankäytön hallintaan, taloudenpitoon ja elämänhallintaan liittyvissä asioissa. Tavoitteena, että sinä hallitset arkeasi eikä toisinpäin. Kuukausibudjetin tekeminen vähentää stressiä taloudesta. Autan sinua suunnittelemaan arkeasi niin, että elämäsi tasapainottuu ja stressi sekä kiireentuntu vähenevät. Taloudenpidon opastus sopii mm. omaan kotiin muuttavalle nuorelle ja ajankäytönhallinta palvelu taltuttamaan lapsiperheen arjen kaaosta. Nyt on hyvä hetki aloittaa. Ota yhteyttä!

ASUMISTERVEYS JA -TURVALLISUUS

Opastan kodin asumisterveyteen ja -turvallisuuteen vaikuttavista seikoista ja tavarapaljouden haitoista. Autan käymään kodin eri tilat läpi ja tarkistamaan, että asunto on turvallinen esim. pienelle lapselle, liikkumiseen vaikuttavan sairauden jälkeen tai iäkkäälle omaiselle. Opastan ympäristöystävälliseen siivoukseen ja karsimaan turhia kemikaaleja. Tarvittaessa neuvon erilaisten kodin pintojen siivouksessa ja laadin sinun kotiisi sopivan siivoussuunnitelman. Suunnitelmallinen ylläpitosiivous vie vain hetken aikaa päivittäin ja koti pysyy siistinä. Samalla vältyt aikaa vieviltä suursiivouksilta. Kysy rohkeasti lisää!

AMMATTIJÄRJESTÄJÄN PALVELU ON SIJOITUS TULEVAISUUTEEN

Lajittelemalla sinulle tarpeelliset ja tarpeettomat tavarat voit säästää tai jopa tienata rahaa. Kun kodista on karsittu tarpeettomat tavarat et ehkä tarvitsekaan isompaa asuntoa, vuokravarastoa tai uusia säilytysratkaisuja, kun tavaraa on sinulle sopivasti ja kaikelle on oma, toimiva paikka. Tarpeettomat tavarat voit halutessasi myydä, jolloin niistä saat ylimääräisiä tuloja. Taloudenhallinta ennaltaehkäisee velkaantumista. Ajankäytön hallinta vähentää stressiä. Elämänhallinta vahvistaa itseluottamusta. Ammattijärjestäjän palvelu on kotitalousvähennys kelpoista.

Varaa maksuton konsultointiaikasi. Mitä nopeammin aloitetaan sitä nopeammin on valmista!

LUOTTAMUKSELLISTA

Teen ammattijärjestäjän palvelut kuten kaikki valmennukseni luottamuksellisesti. Minua sitoo vaitiolovelvollisuus, ja kohtaan sinut aina myötätuntoisesti, elämäntilanteesi huomioiden. Työ tehdään aina yhdessä asiakkaan kanssa luottamuksellisesti ja yksityisyyttä kunnioittaen.

PROSESSIN KULKU

Palvelu alkaa aina maksuttomalla 30min konsultoinnilla, joka voidaan hoitaa puhelimitse tai tavaten. Konsultoinnissa kartoitetaan tarpeesi, budjettisi ja toiveesi. Tämän pohjalta teen sinulle tarjouksen. Sinä päätät miten tästä edetään. Palvelun hintaan vaikuttaa siihen kuluva aika. Kuluvaan aikaan vaikuttaa tavaramäärä, haluttu lopputulos ja asiakkaan päätöksentekokyky. Kokonaisprosessin hintaan vaikuttaa mm. millaiset säilytysratkaisut valitset. Säilytysratkaisut voi ostaa uutena, käyttää olemassa olevia tai kierrätysmateriaaleja. Minun vahvuuteni on luovuus käyttää jo kodista löytyviä ratkaisuja uudella tavalla ja kierrätysmateriaalien hyödyntäminen. Aloitetaanko? Varaa aikasi konsultointiin.

 


Aurinkolaakso Oy

 Parolantie 7, 13130 Hämeenlinna

Heidi Hiekki

 0503650001
 aurinkovalmennus@gmail.com