Soita 050 365 0001 / Heidi

 

Rentoutus- ja mentaalivalmennus

Olen rentoutusvalmentaja sekä Suomen hypnoosiliiton kouluttama mentaalivalmentaja. Autan sinua löytämään keinoja mm. stressiin, unettomuuteen, ravitsemukseen ja kehon hyvinvointiin sekä löytämään arjen keskeltä voimia tavoitella unelmiasi. Annan työkaluja lapsiperheen arjen haasteiden selättämiseen. 

UNIVAIKEUDET, STRESSI

Onko sinun vaikea saada unenpäästä kiinni, heräiletkö öisin, nukutko levottomasti?
Elätkö stressaavaa elämäntilannetta, jääkö stressi ns. ”päälle”? Kaipaatko rentouttavaa hetkeä hektisen arjen keskelle? Ota rohkeasti yhteyttä.

LASTEN VALMENNUS, RENTOUTUMINEN

Lapsillekin tekee hyvää pysähtyä hetkeksi ja rauhoittua. Rentoutua. Se tukee lapsen kasvua ja kehitystä. Auttaa keskittymään ja oppimaan uusia asioita. Vahvistetaan itseluottamusta ja –tuntemusta. Valmennuksella voidaan saada apua mm. uniongelmiin, yökasteluun, erilaisiin pelkotiloihin, jännittämiseen tai kriisitilanteisiin. Kysy lisää.

NUORTEN VALMENNUS, RENTOUTUMINEN

Nuorille tekee hyvää pysähtyä hetkeksi ja rauhoittua. Rentoutua.  Se tukee nuoren kasvua ja kehitystä omaksi persoonakseen. Auttaa keskittymään ja oppimaan uusia asioita. Vahvistetaan itseluottamusta ja –tuntemusta. Valmennuksella voidaan saada apua mm. uniongelmiin, erilaisiin pelkotiloihin, jännittämiseen tai kriisitilanteisiin. Valmennuksen avulla motivoidaan löytämään tavoitteita, joita voidaan lähteä toteuttamaan. Autetaan löytämään elämälle suunta. Ota rohkeasti yhteyttä.

UNELMA- /TAVOITETYÖSKENTELY, MENTAALIVALMENNUS

Autan erilaisten harjoitusten avulla löytämään arjen harmauteen värejä. Unelma-ja tavoitetyöskentely sopii sinulle mm. silloin, kun

  • Et tiedä mitä haluat tehdä tai opiskella.
  • Nykyinen työ tuntuu tylsältä tai terveys pakottaa vaihtamaan alaa, mutta et tiedä mikä muu työ sopisi sinulle?
  • Olet unohtanut, miten unelmoidaan tai et tiedä mistä voisit unelmoida.
  • Kaipaat motivointia.
  • Itsetuntosi ja –luottamuksesi kaipaa vahvistusta.
  • Eron jälkeen.
  • Kaipaat omaa aikaa.

Rentoutus- ja mentaalivalmennuksella voidaan mm:

  • tukea elämäntapamuutosta
  • auttaa pääsemään erilaisista pelkotiloista tai ahdistuksesta. 
  • helpottaa stressiä ja univaikeuksia

YKSILÖVALMENNUS

Yksilövalmennus lähtee aina sinun tarpeistasi. Valmennus räätälöidään juuri sinulle sopivaksi. Ensimmäinen 30min kartoitustapaaminen on aina maksuton. Sen jälkeen päätät miten haluat edetä, se ei vielä sido sinua aloittamaan valmennusta. Tarkoitus on tutustua hieman puolin ja toisin, minä kerron mitkä ovat työskentelytapani ja sinä päätät olenko minä oikea ihminen tukemaan sinua matkallasi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Ota rohkeasti yhteyttä!

RYHMÄVALMENNUS

Kaikkiin yllä oleviin saa ryhmä valmennusta. Sisältö räätälöidään aina ryhmän toiveiden mukaan. Ryhmävalmennus voi olla eisimerkiksi useamman kerran kestävä elämäntapamuutos-, hyvänolonvalmennus tai yhden illan tai iltapäivän kestävä unelmakarttakoulutus tai rentoutushetki osana tyhy-päivää.
Kaveriporukat, työpaikat, yhdistykset tai perheet.

LUENNOT JA TIETOISKUT

Pidän luentoja ja tietoiskuja esimerkiksi hyvinvointia tukevasta ravinnosta, unesta, lasten ravitsemuksesta, suolistovaivojen hoidosta ravinnolla, rasvahappotasapainosta tai unelmoinnin tärkeydestä.

KYSY ROHKEASTI LISÄÄ!

TERVETULOA VALMENNUKSEEN - HYVINVOINTIA KEHOLLE JA MIELELLE!

Varaa maksuton 30 minuutin konsultointiaika!


Aurinkolaakso Oy

 Parolantie 7, 13130 Hämeenlinna

Heidi Hiekki

 0503650001
 aurinkovalmennus@gmail.com