Soita 050 365 0001 / Heidi

 

Asiakaskokemukset

Monet asiakkaani ovat saaneet tukea elämäntapojen muutoksissa sekä oppineet keinoja kuinka rentoutua ja hallita nykyistä hektistä arkea. Tutustu palveluihini, joiden avulla erilaiset elämäntilanteet saavat helpotusta ja löydät keinoja päästä tavoitteisiisi.

 • Nainen 72v
  "Muutin isosta omakotitalosta palvelutalo asuntoon. Lapset asuvat kaukana enkä olisi millään saanut tavaroita paikoilleen ilman apuasi. Kiitos Heidi!"..
  Lue lisää
 • Äiti 33v ja lapsi 4v
  ”En muista koska lapsi on viimeksi ollut kipeänä! Ihanaa, että sairastelukierre on ohi! Lapsen ruokavaliota muokattiin immuunipuolustusta vahvistavaks..
  Lue lisää
 • Nainen 40v - ruokavalio muutti elämän
  ”En muista olenko edes lapsena nukkunut niin hyvin, kuin nyt nukun. Herään oikeasti levänneenä ja pirteänä. Ruokavaliooni tehtiin vain pieniä muutoksi..
  Lue lisää
 • Nainen 68v - ravintovalmennuksesta apua
  ”Parin viikon jälkeen jo huomasin, että säryt sormien nivelissä helpotti. En olisi voinut kuvitellakaan, että niin pienillä muutoksilla ruokavaliossa ..
  Lue lisää
 • Nainen 42v - ruokavaliomuutos auttoi
  ”Turvotus ja suolisto-oireet helpottivat nopeasti. Tämä elämänmuutos olikin helpompaa, kuin luulin. Minäkin pystyin siihen. En luovu tästä ruokavalios..
  Lue lisää

TERVETULOA VALMENNUKSEEN - HYVINVOINTIA KEHOLLE JA MIELELLE!

Varaa maksuton 30 minuutin konsultointiaika!


Aurinkolaakso Oy

 Parolantie 7, 13130 Hämeenlinna

Heidi Hiekki

 0503650001
 aurinkovalmennus@gmail.com