Soita 050 365 0001 / Heidi

 

Postia Aurinkolaaksosta

  

 • Ajatuksia ystävyydestä

  Mukavaa ystävänpäivää!

  Ystävyys herättää minussa paljon ajatuksia ja kysymyksiä. Millaisia ystävyyssuhteita sinulla on? Ystäviä, tuttavia, kavereita, työkavereita, frendejä ym. monenlaisia nimityksiä. Mitä ne pitävät sisällään?

  Sanotaan, että jokaisella pitäisi olla sellainen ihminen, ystävä, jolle voi soittaa vaikka keskellä yötä. Onko sinulla? Kuka? Oletko sinä jollekin sellainen ihminen, ystävä, jolle voi soittaa vaikka keskellä yötä?

  Kuuluuko ystäväpiiriisi sellaisia ihmisiä, jotka ottavat sinuun yhteyttä silloin, kun tarvitsevat jotakin? Oletko sinä se, joka ottaa yhteyttä?

  Millainen olet kenenkin seurassa? Käy läpi eri ihmiset, kenen kanssa olet eniten? Koetko, että voit olla heidän seurassaan vapaa? Saatko kannustusta, tuetaanko ideoitasi, rohkaistaanko sinua?

  Millainen ystävä sinä olet? Pidätkö yhteyttä, kuunteletko ystävän ajatuksia, ideoita, murheita? Rohkaisetko, kannustatko?

  Ystävän tavatessasi saatko häneltä energiaa, voimaannutko, täyttääkö mielesi hyvä olo?

  Onko elämäsi sellaista jollaista haluat sen olevan? Haluatko, että elämässäsi tapahtuu muutoksia? Mikä on tavoitteesi?

  Miksi tällaisia asioita pitää miettiä? On hyvä välillä pysähtyä miettimään millaisten ihmisten kanssa vietät eniten aikaasi.

  Ihmiset tulevat elämäämme, jostakin syystä. Joidenkin kanssa riittää, että juttelee junassa matkan ajan ja ehkä siinä molemmat oivaltaa itsestään tai elämästään jotakin. Jotkut ihmiset ovat elämässämme vuosikymmeniä. Koetaan yhdessä ilot ja surut, eletään elämää eteenpäin ja toinen kuuluu siihen elämään. Kohdatessa jatketaan siitä mihin viimeksi jäätiin. Ei tarvitse esittää mitään. Aitoa olemista ja elämistä.

  Unelma- ja tavoitevalmennuksessa usein käydään näitä asioista läpi. Omat unelmat ovat hukassa tai ei löydy mitään mitä haluaisi tavoitella. Ihmissuhteet ovat iso osa elämäämme. Miten pienet asiat arjessa sujuvat. Aikataulut, kuka joustaa vai tehdäänkö kompromisseja? Lomat, kyläilyt, reissut, kuka päättää mihin matkustetaan, ketä kutsutaan kylään, kenen luo mennään kylään? Kuka päättää mitä syödään? Painonhallinta valmennuksessa 4/5 kertoo syövänsä niin kuin syö, koska muu perhe, puoliso tai työkaverit syö niin. Kuka päättää milloin menet nukkumaan?

  On tärkeää, että meillä on sosiaalisia kontakteja. Ihmisiä, joiden kanssa keskustella ja tehdä yhdessä asioita. Muista kuitenkin, että tärkein olet sinä itse. Älä anna kenenkään kohdella itseäsi huonosti.

  Sinä olet itsesi paras ystävä. Pidä huolta itsestäsi. Puhu itsellesi kauniisti, kannusta, lohduta, iloitse, rohkaise. Pidä itsestäsi huolta. Liiku, anna kehollesi ravintoa, joka vahvistaa ja tukee terveyttäsi. Anna itsesi levätä ja nukkua tarpeeksi. Hymyile itsellesi, kun näet itsesi peilistä.

  Aurinkoista ystävänpäivää!

  Heidi

    Takaisin
  0 kommenttia:
  Kommentoi:
 


Aurinkolaakso Oy

 Parolantie 7, 13130 Hämeenlinna

Heidi Hiekki

 0503650001
 aurinkovalmennus@gmail.com